Som els professionals que busques per gestionar la teva herència

Una cosa és rebre una herència i una altra de ben diferent és gestionar-la adequadament, d’acord a qüestions tan inajornables com són la recerca de la fiscalitat més òptima o l’estudi de què fer amb els béns rebuts (diners, propietats, inversions…) per tal d’aconseguir-ne la màxima rendibilitat possible.

Sovint però, no se li dona a aquests aspectes la importància que mereixen, quan l’experiència ens diu que posar-se en mans de professionals és el més recomanable, encara que només sigui per realitzar totes les gestions i tràmits amb comoditat i la màxima eficàcia.

Hem de tenir en compte, a més, que rebre una herència va lligat a la pèrdua d’una persona estimada, per la qual cosa a més de gestionar els nostres sentiments hem de ser capaços de poder decidir què fer amb uns béns que, en determinats casos o bé no ens els esperàvem, o suporten deutes. Podent, en el pitjor dels casos, convertir-se en el detonant de desavinences familiars. Totes aquestes variables cal tenir-les presents.

A Vinaixa Legal Fiscal podem donar resposta a aquestes necessitats tot oferint la nostra experiència en aquest camp. I ho fem atenent a una trajectòria que ens avala, a la confidencialitat i rigor professional de cada cas, aspectes que considerem fonamentals i que ens distingeixen, com és el de posar-nos en el lloc del client: entendre la seva situació, les seves necessitats i oferir-li una proposta a mida, pensada per a ell i només per a ell.

Consulta’ns, sigui quin sigui l’abast de l’herència o la problemàtica a resoldre, i et farem una proposta que, de ben segur, et satisfarà.